меню
Изкопи, насипи и извозване

Разгледайте нашите експертни статии и съвети

Разгледайте разнообразни аспекти на от нашата работа чрез блог секцията ни. Независимо дали сте професионален строител или собственик на имот, нашата блог секция ще ви предостави ценни знания, които да приложите в реалния строителен свят.

Вертикална планировка

Вертикална планировка: Как да преобразите Вашия двор в рай?

Вертикалната планировка е не само чудесен начин да подобрите външния вид на Вашия дом и да го направите по-функционален, но и може да увеличи стойността му. В тази статия ще разгледаме как вертикалната планировка може да добави стойност към Вашия дом и ще Ви дадем съвети как да създадете красива и функционална външна среда, която ще впечатли потенциалните купувачи.

Изработка на огради

Янчов Изкопи – Вашият партньор при изграждането на огради, от идеята до изпълнението

Изграждането на ограда изисква внимателно планиране и избор на правилните материали. В тази статия разглеждаме ключовите стъпки на процеса, различните типове огради и основните фактори, влияещи цената. С правилната информация и професионалния подход на Янчов Изкопи, всяка ограда може да стане произведение на изкуството.

Вертикално планиране

Преобразяване на терена – етапи във вертикалната планировка с Янчов Изкопи

Вертикалната планировка е ключов елемент в модерното строителство, който определя функционалността и естетиката на даден терен. Чрез комбинацията от професионални умения, новаторски подходи и ориентация към клиента Янчов Изкопи се нарежда сред предпочитаните партньори в тази област.

Събаряне на сгради

Как Янчов Изкопи планира и управлява процеса на събаряне от начало до край

В тази статия разглеждаме всички аспекти на процеса на събаряне на сгради, както се извършва от Янчов Изкопи - от първоначалната оценка и планиране до изпълнение и извозване на материалите. Целта е да предоставим всестранен поглед на значението на добро планиране и управление в този сложен процес.

Извозване строителни отпадъци

Пет мита за извозването на строителни отпадъци

В тази статия разглеждаме пет широко разпространени мита около извозването на строителни отпадъци и ги разбиваме с факти и информация. Целта е да предоставим полезни насоки и да подчертаем важността на правилната информация за успешното и безопасно извършване на този критичен процес.

Изкопни работи

Защо изкопните работи на ръка остават важни в модерния строителен свят?

Въпреки технологичните иновации, ръчните изкопни работи продължават да играят ключова роля в строителството като предоставят прецизност и гъвкавост. Чрез комбинация от опит и новаторство, "Янчов Изкопи" демонстрира как съчетаването на традиционни методи с модерни технологии може да доведе до отлични резултати.

Изработка на огради

Как да подберем подходящи бетонни огради за дома и градината

Бетонните огради се отличават с устойчивост, сигурност и визия. Избирайки Янчов Изкопи за тяхната изработка, инвестирате в качество и опит, гарантиращ неповторима завършеност и дълготрайност на Вашия имот.

Изкопни работи

Изкопни работи цени: Какво да знаете за ценообразуването

Изкопните работи са основен компонент в множество строителни проекти. Цената и качеството на тези услуги зависят от множество фактори, като размери на изкопа, характер на терена и използваните технологии. Правилният избор на професионален изпълнител е критичен за успеха на Вашия проект.

5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Professionalism, Quality, Responsiveness, Value
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Добро качество и професионално отношение.
5/5
Благодаря за качеството и във срок изпълнено.!
5/5
Много сериозно Фирма Янчов Инженеринг и отговорна, професионалисти!!!! Редовно се плаща и сме много доволни!!!
5/5
Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.
5/5
Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!
5/5
Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!