меню
Изкопи, насипи и извозване

Разгледайте нашите експертни статии и съвети

Разгледайте разнообразни аспекти на от нашата работа чрез блог секцията ни. Независимо дали сте професионален строител или собственик на имот, нашата блог секция ще ви предостави ценни знания, които да приложите в реалния строителен свят.

Изработка на огради

Бетонните огради: Съчетание на трайност и естетика с експертния подход на Янчов Изкопи

Бетонните огради стават все по-предпочитан избор за създаване на дълготрайни и естетични решения за разделение на имоти. Янчов Изкопи съчетава дългогодишен опит и иновации в производството и монтажа на огради, за да гарантира качество и доверие при всеки проект.

Вертикална планировка

Вертикална планировка: Как да преобразите Вашия двор в рай?

Вертикалната планировка е не само чудесен начин да подобрите външния вид на Вашия дом и да го направите по-функционален, но и може да увеличи стойността му. В тази статия ще разгледаме как вертикалната планировка може да добави стойност към Вашия дом и ще Ви дадем съвети как да създадете красива и функционална външна среда, която ще впечатли потенциалните купувачи.

Бетонни огради: Най-добрият избор за сигурност и стил

Бетонните огради са все по-популярен избор за собственици на жилища, които търсят сигурност, поверителност и стил. В тази статия ще разгледаме предимствата и недостатъците на бетонните огради, различните видове бетонни огради и как да изберете правилната бетонна ограда за Вашия дом. Ще Ви дадем и съвети как да монтирате и поддържате Вашата бетонна ограда.

Изграждане на канализация

Открийте как да планирате Вашата канализационна система като професионалист

В тази статия, специалистите от Янчов Изкопи разкриват своите майсторски съвети за планирането и изграждането на ефикасна и надеждна канализационна система. Независимо дали сте на етап планиране на нов дом или ремонт на съществуваща сграда, информацията, която ще намерите тук, е златна мина от професионални насоки, които ще Ви спестят време, пари и бъдещи главоболия. Прочетете нашите стъпка по стъпка ръководства, разберете важността на съответствието със стандартите и научете как да избегнете често срещани грешки. С нас, Вашата канализационна система е в сигурни ръце.

Изграждане на външна канализация

Как да избегнем скритите разходи при изграждане на външна канализация

Добре дошли в нашия пътеводител, предназначен да Ви въведе в света на изграждането на външна канализация. Ако сте на прага да започнете такъв проект, Вие вероятно сте се запитали каква ще бъде крайната цена. В този блог пост, ние ще преминем през всички аспекти, които формират ценообразуването на канализационните системи и ще Ви разкрием информация, която може да Ви спести пари. От разрешителни до материали и работна ръка - ще обсъдим всичко, което трябва да знаете, за да направите информиран и разумен избор. Пригответе се да научите как да идентифицирате и планирате за скритите разходи, така че когато дойде време да направите тази важна инвестиция във Вашия дом, да сте напълно подготвени. Заедно ще разгледаме как практическите съвети и експертни препоръки могат да направят Вашия проект по-гладък и без неприятни изненади.

Изкопни работи

Пътеводител към изкопни работи: Как да определите цената на кубик и да спестите

Добре дошли в нашия пътеводител за оптимизация на разходите за изкопни работи. В тази статия ще разгледаме не само как се формират цените за изкоп на кубик и квадратен метър, но и как да избегнете обичайните финансови капани в строителството. Открийте как правилният избор на техника и стратегическото планиране могат да доведат до значителни спестявания, докато поддържате високото качество на Вашия проект. Защото знаем, че всяка стотинка е важна, ще Ви покажем как да стиснете бюджета без компромис с качеството на работата.

Изкопи

Планиране на изкопи: Съвети от професионалисти за ефективна работа

Добре дошли в блога на Янчов Изкопи - Вашият надежден партньор в строителните изкопи и земни работи. В този пост ще Ви запознаем с важността на прецизността и точността в изкопните дейности, споделяйки нашите проверени методи за ефективност и безопасност. Научете повече за как да планирате Вашите изкопни проекти, да изберете правилното оборудване и да се възползвате от най-новите технологии в бранша. Ние сме тук, за да помогнем да превърнете строителните предизвикателства в успехи, докато винаги имате предвид икономията и безопасността на работната среда.

Ръчни изкопни работи

Как ръчното копаене може да спести парите Ви в дългосрочен план

Добре дошли в света на ръчните изкопни работи, където качеството и вниманието към детайла водят до истинска разлика в строителството. В този блог пост ще разгледаме как опитна бригада за изкоп на ръка може да осигури прецизност и ефективност на Вашия строителен проект, докато в същото време управлява разходите по един икономичен начин. Ще Ви предоставим информация за ценообразуването на ръчните изкопни услуги и ще разкрием защо този традиционен подход все още намира своето приложение в модерните строителни проекти.

5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Professionalism, Quality, Responsiveness, Value
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Добро качество и професионално отношение.
5/5
Благодаря за качеството и във срок изпълнено.!
5/5
Много сериозно Фирма Янчов Инженеринг и отговорна, професионалисти!!!! Редовно се плаща и сме много доволни!!!
5/5
Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.
5/5
Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!
5/5
Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!