меню
Изкопи, насипи и извозване

Търсите ли реномирана фирма за изкопни работи?

Янчов Изкопи предлага широка гама от изкопни услуги, които включват изкопни работи преди строителството на пътища, канали, канализация и други.
Изкопни работи

Янчов Изкопи е добре позната фирма със своите изкопни услуги. Извършваме различни видове изкопни работи, включително изкопни работи за пътно строителство, изкопни работи за канали, изкопни работи за канализация и изкопни работи за кариери. Имаме опит и знания за извършването на различни видове изкопни работи.

Цена на изкопни работи?

Размерите на изкопа (ширина, дължина, дълбочина), видът на изкопа, почвата, конфигурацията на обекта, изпълнителят и други подобни фактори определят цената. Ако теренът е скалист или тежък, разходите ще бъдат по-високи. Ако не познавате терена на земята си, препоръчваме да поръчате геомеханично проучване.

Готови сме да работим с вас по следващия Ви проект. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това, което можем да направим за Вас!

Play Video

Янчов Инженеринг - надеждна фирма за изкопни работи

Янчов Инженеринг предлага широка гама от изкопни услуги, които включват строителство на пътища, канали, канализация и изкопни работи в кариери. Свържете се с нас сега за да получите безплатна оферта за проекта, от който се нуждаете!

Нашите готови проекти

Въпроси за Изкопни работи

5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Professionalism, Quality, Responsiveness, Value
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Добро качество и професионално отношение.
5/5
Благодаря за качеството и във срок изпълнено.!
5/5
Много сериозно Фирма Янчов Инженеринг и отговорна, професионалисти!!!! Редовно се плаща и сме много доволни!!!
5/5
Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.
5/5
Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!
5/5
Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
контакти
Контакти с Янчов Инженеринг

Фирма за Изкопни работи, която ще се справи с вашия проект

Готови сме да работим с вас по следващия ви проект. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това, което можем да направим за Вас!