меню
Изкопи, насипи и извозване

Търсите ли реномирана фирма за изкопни работи?

Янчов Инженеринг предлага широка гама от изкопни услуги, които включват строителство на пътища, канали, канализация и изкопни работи в кариери.
Изкопни работи

Янчов Инженеринг е добре познат със своите изкопни услуги. Извършваме различни видове изкопни работи, включително изкопни работи за пътно строителство, изкопни работи за канали, изкопни работи за канализация и изкопни работи за кариери. Имаме опит в изкопаването на минерални находища, както и в редица други изкопни работи. Специализирани сме в изкопаването на минерали и други подземни изкопи. Ако се нуждаете от машини за строителството, ние също можем да ви помогнем!

Цена на изкопни работи?

Размерите на изкопа (ширина, дължина, дълбочина), видът на изкопа, почвата, конфигурацията на обекта, изпълнителят и други подобни фактори определят цената. Ако теренът е скалист или тежък, разходите ще бъдат по-високи. Ако не познавате терена на земята си, препоръчваме да поръчате геомеханично проучване.

Готови сме да работим с вас по следващия ви проект. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това, което можем да направим за вас!

Янчов Инженеринг - надеждна фирма за изкопни работи

Янчов Инженеринг предлага широка гама от изкопни услуги, които включват строителство на пътища, канали, канализация и изкопни работи в кариери. Свържете се с нас сега за да получите безплатна оферта за проекта, от който се нуждаете!

Въпроси за Изкопни работи

5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
Magda Boyanova
5/5
Добро качество и професионално отношение.
Vladimir Dimitrov
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
Danka lambreva
5/5
Много сериозно Фирма Янчов Инженеринг и отговорна, професионалисти!!!! Редовно се плаща и сме много доволни!!!
Rumen Emilov
5/5
Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.
Мария Йорданова
5/5
Благодаря за качеството и във срок изпълнено.!
Валентин Янчов
контакти
Контакти с Янчов Инженеринг

Фирма за Изкопни работи, която ще се справи с вашия проект

Готови сме да работим с вас по следващия ви проект. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това, което можем да направим за Вас!