меню
Изкопи, насипи и извозване

За Янчов Инженеринг

Инвестирахме в строително оборудване, иновативни инструменти, модерни автомобили и всичко останало, което ни е необходимо, за да осигурим 100% качество на услугите.

Избрали сме служители, които работят в строителния бранш от дълги години, предоставяйки разнообразни услуги, които ще оставят клиентите ни доволни. Ние ще ви предоставим възможно най-доброто обслужване, така че можете да сте сигурни, че сте попаднали на правилното място.

Нашите услуги

Нашите специалисти от фирмата за изкопни работи “Янчов Инженеринг” ще се справят с вашия обект и изисквания по най-ефективния начин. Работим в тази сфера вече повече от 12 години и може да Ви предложим най-добрите възможни цени, и услуги. 

Как работим?

Ние, от Янчов Инженеринг, не просто преместваме пръст – ние предлагаме цялостна гама от изкопни услуги, които гарантират, че Вашият обект е готов за първия етап на строителството и развитието.

Подготвителни работи
Извършват се преди останалите, и включват: почистване от дървета, храсти и големи камъни. геодезически и трасировъчни работи, отводняване повърхностни води чрез организиране на отводнителни канавки.
Спомагателни работи
В допълнение към основните дейности, допълнителните работи могат да включват: временно укрепване на откосите на изкопите; дървени рамки и скоби за укрепване; изкуствено укрепване на почвата; изграждане на входни рампи и подходи към строителните ями за транспортиране на земни маси.
Основни земните работи
Основните процеси на земните работи са изземване, преместване, товарене, извозване, засипване и уплътняване. Работният участък се почиства, и иззетото се извозва от района на строителната площадка да определени от общините местни депа. Извършва с помощта на специализирана техника и багер с кофа. За извозването на отпадъците се използват самосвали.
1
2
3

Предлагаме достъпни изкопни услуги

Услугите ни включват подготовка на терена, подравняване и земни работи.

Работим в тази област повече от 12 години и можем да ви предложим възможно най-добрите цени и услуги.

Доказани Качество и Професионализъм

Втора група строежи от трета и четвърта категория
Пета група 41,20
Втора група четвърта категория
Пета-група
Първа група строежи от трета до пета категория
Първа група строежи по чл.137
Първа група четвърта и пета категория
Четвърта групачетвърта и пета категория