меню
Изкопи, насипи и извозване

Търсите ли фирма, която да се заеме с изграждането на канализацията ви?

Ние сме експерти в областта и ще се погрижим да сте 100% удовлетворени от нашата работа. Ние предлагаме достъпни цени и бързи срокове за изпълнение на поръчките. Никоя работа не е твърде голяма или твърде малка.
Изграждане на канализация

Изграждане на външна канализация

Екипът ни може да изгражда както вътрешни, така и външни канализационни мрежи, така че можем да предоставим цялостна услуга на едно място. Можем също така да свържем два вече изградени канализационни канала, в случай че имате нужда от това.

Направа на изкопи за канализацията

Канализацията се прокопава, за да поеме разливите от близките къщи или жилищни сгради. Самите изкопи се правят с оглед на наклона, дебита и това дали канализацията ще се свърже със септична яма или с централна обществена канализация. Освен това за направата на изкопа се използват багери и бобкат, които се определят от терена и дълбочината на канализацията.

Как протича процеса по направата н аканализацията?

Чертожната дъска на проектанта е мястото, където започва процесът на изграждане на канализацията. Ако има грешки, можем да работим със съществуващ проект, но в такъв случай ще ви уведомим за по-ефективен метод. Необходимите ресурси се фактурират, включително оборудването, работниците и самите материали. Разполагаме с малка и тежка техника, като бобкат и багер, както и с лека техника, като трактори.

Янчов Инженеринг - надеждна фирма за изграждане на канализация

Ние предлагаме най-качествените водопроводни услуги на достъпни цени. Нашият екип от професионалисти е готов да поеме всеки проект, голям или малък.

Галерия Изграждане на канализация

Въпроси за Изграждане на канализация

5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
Magda Boyanova
5/5
Добро качество и професионално отношение.
Vladimir Dimitrov
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
Danka lambreva
5/5
Много сериозно Фирма Янчов Инженеринг и отговорна, професионалисти!!!! Редовно се плаща и сме много доволни!!!
Rumen Emilov
5/5
Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.
Мария Йорданова
5/5
Благодаря за качеството и във срок изпълнено.!
Валентин Янчов
контакти
Контакти с Янчов Инженеринг

Фирма за Изграждане на канализация, която ще се справи с вашия проект

Готови сме да работим с вас по следващия ви проект. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това, което можем да направим за Вас!