меню
Изкопи, насипи и извозване

Търсите ли фирма, която да се заеме с изграждането на канализацията ви?

Ние сме експерти в областта и ще се погрижим да сте 100% удовлетворени от нашата работа. Ние предлагаме достъпни цени и бързи срокове за изпълнение на поръчките. Работата не ни плаши, потърсете ни.
Изграждане на канализация

Изграждане на външна канализация

Екипът ни може да изгражда както вътрешни, така и външни канализационни мрежи, така че можем да предоставим цялостна услуга на едно място. Можем също така да свържем два вече изградени канализационни канала, в случай че имате нужда от това.

Направа на изкопи за канализацията

Канализацията се прокопава, за да поеме разливите от близките къщи или жилищни сгради. Самите изкопи се правят с оглед на наклона, дебита и това дали канализацията ще се свърже със септична яма или с централна обществена канализация. Освен това за направата на изкопа се използват багери и бобкат, които се определят от терена и дълбочината на канализацията.

Как протича процеса по направата на канализацията?

Най-напред е процесът проектиране на изграждане на канализацията. Ако има грешки, можем да работим със съществуващ проект, но в такъв случай ще Ви уведомим за по-ефективен метод. Необходимите ресурси се фактурират, включително оборудването, работниците и самите материали. Разполагаме с малка и тежка техника като бобкат и багер, както и с  трактори.

Play Video

Янчов Инженеринг - надеждна фирма за изграждане на канализация

Ние предлагаме най-качествените водопроводни услуги на достъпни цени. Нашият екип от професионалисти е готов да поеме всеки проект, голям или малък.

Нашите готови проекти

Въпроси за Изграждане на канализация

5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Professionalism, Quality, Responsiveness, Value
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Добро качество и професионално отношение.
5/5
Благодаря за качеството и във срок изпълнено.!
5/5
Много сериозно Фирма Янчов Инженеринг и отговорна, професионалисти!!!! Редовно се плаща и сме много доволни!!!
5/5
Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.
5/5
Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!
5/5
Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
контакти
Контакти с Янчов Инженеринг

Фирма за Изграждане на канализация, която ще се справи с вашия проект

Готови сме да работим с вас по следващия ви проект. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това, което можем да направим за Вас!