меню
Изкопи, насипи и извозване

Искате да съборите стара сграда?

Специалистите на Янчов Инженеринг не се занимават със събарянето на сгради, и го правят с най-високата степен на професионализъм и внимание към детайла. От определяне на място на събаряне, до предпазващи мерки и отстраняване на опасни материали – всичко е внимателно планирано и управлявано от квалифицирани специалисти.
Събаряне

Янчов Инженеринг – гаранция за качество и безопасност!

Възползвайте се от професионалния екип на Янчов Инженеринг за безопасно и качествено събаряне на сгради! Ние разполагаме с необходимото оборудване и квалифициран персонал, готов да се ангажира с вашето задание и да сътрудничи с вас за постигане на желаните резултати.

Съвременна техника и опитни специалисти

С нашата съвременна техника и опитни специалисти, гарантираме безопасност на работниците и околната среда. Предлагаме консултации за оптималното решение за Вас и извършваме услугата поетапно, за да избегнем нежелани последици.

С Янчов Инженеринг можете да разчитате на най-добрите цени в София и областта, безопасност, професионален, и индивидуален подход.

Не се колебайте, свържете се с нас още сега и ще се убедите в качеството на нашата работа!

Избягайте от риска и доверете се на професионалисти!

Свържете се с нас сега и получете безплатна консултация и оценка. Ще Ви покажем, че събарянето на сгради може да бъде лесно, безопасно и достъпно. Очакваме Ви!

Галерия Събаряне

Въпроси за Събаряне

5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
Magda Boyanova
5/5
Добро качество и професионално отношение.
Vladimir Dimitrov
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
Danka lambreva
5/5
Много сериозно Фирма Янчов Инженеринг и отговорна, професионалисти!!!! Редовно се плаща и сме много доволни!!!
Rumen Emilov
5/5
Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.
Мария Йорданова
5/5
Благодаря за качеството и във срок изпълнено.!
Валентин Янчов
контакти
Контакти с Янчов Инженеринг

Фирма за Събаряне, която ще се справи с вашия проект

Готови сме да работим с вас по следващия ви проект. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това, което можем да направим за Вас!