меню
Изкопи, насипи и извозване

Трябва да съборите стара сграда?

Специалистите на Янчов Изкопи се занимават със събарянето на сгради и го правят с най-високата степен на професионализъм и внимание към детайла. От определяне на място на събаряне, до предпазващи мерки и отстраняване на опасни материали – всичко е внимателно планирано и управлявано от квалифицирани специалисти.
Събаряне

Янчов Изкопи – гаранция за качество и безопасност!

Възползвайте се от професионалния ни екип за безопасно и качествено събаряне на сгради! Ние разполагаме с необходимото оборудване и квалифициран персонал, готов да се ангажира с Вашето задание и да си сътрудничите съвместно за постигане на желаните резултати.

Съвременна техника и опитни специалисти

С нашата съвременна техника и опитни специалисти, гарантираме безопасност на работниците и околната среда. Предлагаме консултации за оптималното решение за Вас и извършваме услугата поетапно, за да избегнем нежелани последици.

С нас можете да разчитате на най-добрите цени в София и областта, безопасност, професионален и индивидуален подход.

Не се колебайте, свържете се с нас още сега и ще се убедите в качеството на нашата работа!

Play Video

Избягайте от риска и доверете се на професионалисти!

Свържете се с нас сега и получете безплатна консултация и оценка. Ще Ви покажем, че събарянето на сгради може да бъде лесно, безопасно и достъпно. Очакваме Ви!

Нашите готови проекти

Въпроси за Събаряне

5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Professionalism, Quality, Responsiveness, Value
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Добро качество и професионално отношение.
5/5
Благодаря за качеството и във срок изпълнено.!
5/5
Много сериозно Фирма Янчов Инженеринг и отговорна, професионалисти!!!! Редовно се плаща и сме много доволни!!!
5/5
Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.
5/5
Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!
5/5
Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
контакти
Контакти с Янчов Инженеринг

Фирма за Събаряне, която ще се справи с вашия проект

Готови сме да работим с вас по следващия ви проект. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това, което можем да направим за Вас!