меню
Изкопи, насипи и извозване

Забравете за грижите, свързани с извозването на строителни отпадъци!

След като завършите строителството или ремонта, обикновено остават големи количества отпадъци, които могат да бъдат трудни за почистване и извозване. Но не се притеснявайте, защото ние Ви предлагаме лесно и ефективно решение за извозване на строителни отпадъци в София и югозападна България.
Извозване

Извозване на строителни отпадъци – Бързо, ефективно и удобно

Ние сме специалисти в областта на изкъртването, почистването и извозването на строителен отпадък. Гарантираме, че всички извозени строителни отпадъци ще бъдат обезвредени в съответствие с екологичните норми на Вашия град или район. Ние предлагаме индивидуални цени, които ще отговарят на вида и количеството на отпадъците, за да получите най-добрата цена. И нека не забравяме, че нашият екип от дългогодишни професионалисти ще се погрижи за всеки детайл и ще Ви осигури качествена услуга.

Защо да изберете нашата фирма за извозване на строителни отпадъци в София?

Ние сме експерти в сферата на извозването на строителни отпадъци и знаем как да гарантираме, че работата ще бъде извършена бързо, ефективно и безопасно. Нашата фирма е законно лицензирана и със специални разрешителни за извозване на отпадъци. Всички отпадъци, които събираме се сортират и депонират в законно сметище.

Какво предлагаме?

Ние предлагаме индивидуално планиране и оценка на мястото, за да определим количеството и вида на отпадъците. След това ние Ви предоставяме конкретна оферта за извозване на строителни отпадъци в София. Нашите цени са конкурентни и определят индивидуално в зависимост от обема и вида на отпадъците, които трябва да бъдат извозени.

Свържете се с нас

Ако имате нужда от извозване на строителни отпадъци в София, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме готови да Ви предложим индивидуална оферта за извозване на отпадъци в съответствие с Вашите нужди и изисквания.

Play Video

Избавете се от ненужните строителни отпадъци по-бързо и по-ефективно!

Специализираме в извозването на всички видове строителни отпадъци, включително бетон, дърво, стомана, облицовки, плочки, гипсокартон и други. Свържете се с нас и оставете боклуците от строителството в нашите ръце.

Нашите готови проекти

Въпроси за Извозване

5/5
Изключително доволни сме от изизвършеното саниране е на жилището ни. Работят бързо и качествено!
5/5
Ако някой си търси фирма за строителни работи, то препоръчвам Янчов Инженеринг ЕООД.Коректни точни . Спазват се всички договорености. Служителите любезни и точни. Аз лично ще ги ползвам и за други строителни работи.
5/5
Изключително съм доволна от извършения ремонт на покрива.Извършиха оглед,направиха оферта с която се съгласих.Извършиха възложената работа за по кратко време от договорения срок.Изключителен професионализъм от страна на работници,тех.ръководител и дамите в офиса.Просто за първи път идват работници който почистват след себе си.Със сигурност ще ползваме техните услуги и за напред. Препоръчвам Янчов инженеринг с две ръце
5/5
Намерих сайта на “Янчов Инженеринг”, изпратих запитване със снимки и описание на нужната работа за изпълнение и след това всичко се случи бързо, професионално и коректно.
5/5
Professionalism, Quality, Responsiveness, Value
5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
5/5
Добро качество и професионално отношение.
5/5
Благодаря за качеството и във срок изпълнено.!
5/5
Много сериозно Фирма Янчов Инженеринг и отговорна, професионалисти!!!! Редовно се плаща и сме много доволни!!!
5/5
Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.
5/5
Хора на който може да се разчита! Хора, за който е важно резултатите а не само парите!!! Препоръчвам ги от Янчов Инженеринг!!!
5/5
Уважаеми бъдещи ремонтцичи, ако искате това, което сте намислили като ремонт, не се колебайтке, да го възложоите на момчетата от Янчов Инженеринг.
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
контакти
Контакти с Янчов Инженеринг

Фирма за Извозване, която ще се справи с вашия проект

Готови сме да работим с вас по следващия ви проект. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това, което можем да направим за Вас!