меню
Изкопи, насипи и извозване

Имате нужда от професионален геодезист?

Разполагаме с експертни познания, за да се справим с всякакъв вид големи или малки проекти. Свържете се с нас още днес за безплатна оценка!
Вертикална планировка

Вертикалното планиране има следните основни цели: установяване на връзка между терена и земните нива, осигуряване на връзка между нивото на терена и нивото на улицата, използване на терена по най-добрия възможен начин за намаляване на изкопните работи и разместването на земни маси, моделиране на оттичането на повърхностните води, избягване на свлачища, ерозия, свличане на земни маси, залягане и други нежелани събития, осъществяване на плавни и безопасни преходи между терените, които отчитат съображенията за достъпност и безопасност (без падания от голяма височина, без прекалено стръмни преходи и т.н.), и създаване на привлекателен и удобен двор около новата сграда.

Нашият опитен екип от професионалисти ще ви предостави безплатна консултация и оценка на разходите.

Възползвайте се от нашия експертен опит и започнете работа по проекта си още днес!

Янчов Инженеринг - надеждна фирма за вертикалното планиране

Специализирани сме в проекти за жилищно и търговско строителство, включително геодезия, архитектура, строително инженерство, конструктивно инженерство, водопровод и електричество.

Въпроси за Вертикална планировка

5/5
Подходих с притеснение, защото намерих контакти в Интернет, но останах приятно изненадана от коректно отношение. Изпълниха поетите ангажименти точно и в срок
Magda Boyanova
5/5
Добро качество и професионално отношение.
Vladimir Dimitrov
5/5
Доволна съм от цялостнат работя,която фирмата извърши в моя апартамент.Препоръвам я на всеки който има нужда от строителство или ремонт на жилище!
Danka lambreva
5/5
Много сериозно Фирма Янчов Инженеринг и отговорна, професионалисти!!!! Редовно се плаща и сме много доволни!!!
Rumen Emilov
5/5
Ползвах услугите на дружеството Янчов Инженеринг ЕООД и съм много доволна. Добри специалисти и висок професионалисти.
Мария Йорданова
5/5
Благодаря за качеството и във срок изпълнено.!
Валентин Янчов
контакти
Контакти с Янчов Инженеринг

Фирма за Вертикална планировка, която ще се справи с вашия проект

Готови сме да работим с вас по следващия ви проект. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това, което можем да направим за Вас!